Inrichtingsplan buitenruimte De Blide

Opdrachtgever: SVRZ – SOKA

Doel: In aansluiting op de nieuwbouw van het verzorgingshuis, zal de openbare ruimte en de privé tuin worden ingericht.

Omschrijving: In samenwerking met het betrokken architectenbureau (V+G Architekten uit Sas van Gent) is een totaal plan voor de inrichting van de buitenruimte rondom het nieuw te bouwen verzorgingshuis aan de Axelsestraat in Terneuzen opgesteld. Hierbij is door middel van een zorgvuldig communicatietraject, rekening gehouden met de specifieke wensen van de doelgroepen. Er is gekozen voor een moderne inrichting. Het aanwezige hoogteverschil is gebruikt om een verrassend uitzicht vanaf het centrale terras op de vijver te geven. Natuurlijk is er ook rekening gehouden met de veiligheid van de bewoners. Alles is inmiddels klaar en in gebruik genomen.